DENİZLİ / ACIPAYAM - Cumhuriyet İlkokulu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. Yıl Dönümü münasebetiyle hazırlanan program Kaymakamımız Sayın Ramazan CANKALOĞLU’nun İlçe Şehitliğinde bulunan Şehitlik Anıtına çelenk sunmasıyla başladı.

İlçe Şehitliğinde yapılan programın ardından Acıpayam Talip Özkan Kültür ve Sanat Merkezinde Atatürk Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerince hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, video ve tiyatro gösterimi, şiirlerin okunmasının ardından İlçe genelindeki okullarda düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi.

Programa; Kaymakamımız Sayın Ramazan CANKALOĞLU, Belediye Başkanı Sayın Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman İZGİ, şehit aileleri ve gaziler, ilçe protokolü, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

19-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 08:52 - Görüntülenme: 28