DENİZLİ / ACIPAYAM - Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. Yıl Dönümü münasebetiyle hazırlanan program Kaymakamımız Sayın Ramazan CANKALOĞLU’nun İlçe Şehitliğinde bulunan Şehitlik Anıtına çelenk sunmasıyla başladı.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı eğitim politikaları doğrultusunda, 2024 yılı Şubat ayı içerisinde okulumuzda, öğrencilerimizin güne dinç, neşeli, zinde başlaması ve sağlıklı yaşam için alışkanlıklar edinmesi için imkân dâhilinde sınıflara geçmeden önce kısa bir süre de olsa kültürfizik hareketleri yaptırılmaktadır..

Eyl

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın  ve  bilincin  en  yüksek  seviyeye  çıkarılması  amacıyla okulumuzda çalışmalar yapılmaktadır.