DENİZLİ / ACIPAYAM - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Aşağı Mahalle Bağardı Mevkii No 10 Acıpayam/DENİZLİ
Vizyon
Öğrenci merkezli eğitimi ve çocuk dostu okul olma bilincinden hareket ederek; okul ortamında farklılıkları zenginlik sayan, kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirerek, üst eğitim kurumlarının gerektirdiği bilgi, beceri ve uygulamayı almış, eğitim ve öğretimde en üst seviyeyi yakalamayı amaç edinen, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ülkemiz için gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefini kendisine hedef kabul etmiş bir ekip olarak varız.
Misyon
 Birbirlerinin haklarına saygı gösteren, dürüst, onurlu ve hoşgörülü;  Türk toplumunun çağdaş uygarlık dünyası içinde yerini almasındaki büyük rolünü kavramış;  Hür ve bilimsel düşünme gücüne ve yeteneğine sahip;  Topluma karşı sorumluluk duyan, toplumun ve temel insani değerleri kendine rehber edinen,  Her alanda kendine güvenip, yaptığının ve yapacaklarının topluma yarar sağlayacağını bilen üst eğitim kurumları ve gelecek için gerekli olan temel bilgi, beceri ve değerleri almış BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
08:00 14:30
Aşağı mahalle Bağardı Mevkii Esatbey Cad. Acıpayam/DENİZLİ